Adevărul despre tipseri

Adevărul despre tipseri

De obicei, predicțiile tipserilor pot fi găsite pe diferite site-uri de profil, dar sunt câțiva care au ales să meargă pe cont propriu și postează ponturile lor pe diferite blog-uri sau pe paginile lor de pe rețelele de socializare.

Teama multor jucători este că acești tipseri sunt plătiți de casele de pariuri pentru a da ponturi eronate. Nimic mai fals! Nici o casă de pariuri online sau stradală nu și-ar permite să facă așa ceva. De exemplu unii au mers pe mâna unui tipser și au luat meciul diavolilor de la Manchester United cu Burnley drept un meci aproape sigur de victoria gazdelor. Până la urmă, trupa lui Mourinho a scos doar o remiză albă, pe propriul teren, iar acei pariori au dat vina pe bietul tipser, insinuând că a fost plătit de casele de pariuri ca să ofere acest pont. Evident că nue ste adevărat. Ce casă de pariuri din lume ar fi putut știi că Manchester nu va fi în stare să o bată pe Burnley? Uneori se merge cu teoria conspirației un pic prea departe. Nu putem da vina pe casele de pariuri pentru toate suprizele. Pur și simplu așa e fotbalul, balonul e rotund.

Este adevărat, pe site-urile de predicții sportive o să găsiți nenumărate reclame cu case de pariuri online, dar gândiți-vă că și ei trebuie să trăiască. De ce ar sta cineva 5-6 ore pe zi ca să analizeze meciuri și să le ofere cuiva gratuit? Iar casele de pariuri unde să își facă reclamă dacă nu pe site-urile unde intră pasionații de pariuri sportive? Doar nu o să își facă reclamă pe site-urile cu articole de pescuit. Sau o firma de mezeluri să vină să își facă reclamă pe un site de predicții sportive. Dacă nu s-ar face reclamă pe aceste site-uri de predicții, tipserii nu ar mai avea motivație să ofere ponturi, iar pasionații de pariuri sportive nu ar avea decât de pierdut.

Așadar, părerea noastră este că putem arunca un ochi si pe predicțiile tipserilor. Bineînțeles, dacă ei se dovedesc a fi buni și procentajul lor de reușită este unul pozitiv. Să spunem că e o zi de sâmbătă cu o ofertă foarte mare de evenimente. Un amator de pariuri sportive ar trebui sa își selecteze câteva dintre meciurile căruia lui i se par sigure, iar mai apoi să arunce un ochi și pe predicțiile tipser-ului favorit. Așa va putea face o paralelă între alegerile lui și ale jucătorului profesionist și se va putea decide asupra unui bilet cu mai mari șanse de reușită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *