Câteva strategii pentru pariuri live

Câteva strategii pentru pariuri live

Casele mari de pariuri online oferă și opțiunea de a paria live pe meciuri de fotbal, tenis, baschet și alte sporturi.  Se pot urmări evenimente live la case precum Unibet, NetBet, Sportingbet, și alte case de pariuri și mai mult decât atât, se oferă gratuit această opțiune. Pentru a putea profita la maxim de aceste facilități, trebuie sa aveți o strategie bine pusă la punct.

Pariuri pe favoriți

Adesea, favoriții în meciuri, fie că este vorba de fotbal sau alte sporturi, au cote destul de mici. Riscul de a paria pe ele este prea mare pentru un câștig atât de mic. Totuși, dacă trece suficient timp, fără ca favoritul să conducă, cotele vor crește. De exemplu, într-un meci de fotbal, dacă pauza se apropie și scorul este încă 0-0, cota pe echipa favorită este mult mai atractivă decât la începutul meciului.

O șansă chiar mai bună de a obține profit este în cazul în care favoritul este condus. Desigur, este imperativ să urmăriți meciurile pentru a vedea că echipa respectivă este capabilă să câștige partida. Într-o zi foarte slabă, șansele de a câștiga ar putea să fie prea mici pentru a merita riscat un pariu chiar și pe un favorit.

La tenis pariul pe un favorit când este condus cu un break oferă cote interesante și în special în tenisul feminin un break este o diferență aproape neînsemnată. În tenisul masculin este mai greu de recuperat un break, însă dacă meciul este încă în primul set, un jucător bun poate reveni în celelelate seturi, chiar dacă nu reușeste breakul în primul.

Pariuri speciale

Înaintea unui meci, cele mai multe pariuri pe numărul de cartonașe sau numărul de cornere într-un meci sunt o loterie. În timpul unei partide, atunci cand o urmăriți, aveți șanse mult mai bune să găsiți pariuri cu valoare ridicată. Dacă o echipă preia conducerea și urmează să se retragă în aparare, echipa adversă va avea nevoie să atace mai mult ți șansa cornerelor crește. Într-un meci încins, în special între rivale, pariurile live pe numărul de cartonașe pot fi foarte productive. Dacă situația este tensionată, puteți specula pentru a obține profituri importante.

Specularea tendințelor unui meci

Pariorii de succes reușesc să observe anumite tendințe ale partidelor sportive înaintea caselor de pariuri care vor schimba cotele în conformitate atunci când le vor observa la rândul lor. În fotbal, un arbitru care acordă ușor faulturi poate indica un meci în care se poate paria pe un număr mare de cartonașe galbene. În baschet, acordarea ușoară a faulturilor poate însemna un număr mai mare de aruncări libere. Asta duce în mod normal la un număr mai mare de puncte în meci.

Accidentările sau eliminările pot fi decisive. Atunci când un jucător nu mai poate continua, cotele ar putea să nu fie influențate într-un mod major imediat, dar șansele echipei se pot schimba dramatic. Actionați înaintea caselor de pariuri pentru a profita de cele mai bune cote.

Mare atenție!

Nu există strategii pentru pariuri live care să garanteze profitul. Aplicarea unei strategii pentru pariuri live trebuie îmbinată cu o documentare considerabilă înainte de startul meciurilor ți cu urmărirea partidei pe tot parcursul ei. Nu pot sublinia cât de important este acest ultim aspect pentru a avea succes.

 

sursa: pariuri1x2.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *