mar. iul. 14th, 2020

Pariurile

case pariuri știri

Cavalerii din Znojmo au atras un superstar. El ne va muta despre galaxie, crede el

Cavalerii din Znojmo au atras un superstar. El ne va muta despre galaxie, crede el

Istoria fotbalului american în Cehia este extrem de scurtă în comparație cu jocul de hochei, iar jocul cu mingea continuă să crească din scutece. Dundacek, cu toate acestea, a reușit deja să-și construiască o reputație de legendă. “Credem că această superstar cehă va muta fotbalul american la Znojmo în ceea ce privește galaxia nu numai jocuri, ci și antrenori”, a fost răpit Radim Pařízek, antrenorul principal al cavalerilor locali.

pe drum. Au trecut de la competițiile cehe la organizația austriacă și, datorită investițiilor considerabile, au făcut un spectacol puțin văzut în țara noastră.Și acum au reușit să-l aducă pe cel mai respectat jucător ceh. “Acesta este un atu imens nu numai în ceea ce privește jocurile, ci și în ceea ce privește cunoștințele și marketingul său”, subliniază Parizek. El a fost declarat de șase ori cel mai bun jucător al ligii interne și o dată chiar cea mai mare armă ofensivă a celei austriece, cu un nivel mai ridicat. După ultimul titlu, însă, la treizeci și doi de ani, a decis să acorde prioritate fotbalului asupra familiei sale.

Nu au vrut să ajungă în apele întunecate

„Fără fotbal aș fi reușit probabil să mă mențin o vreme, dar a trebuit să fiu convins în Znojmo.Au o manevră grozavă, fac multe lucruri corect și nu au unde să se miște ”, explică Dundáček. „Și mi se potrivește din cauza consumului de timp mai mic.”

Deoarece mulți jucători Znojmo sunt împrăștiați în toată Republica Cehă, echipa se întâlnește pentru antrenamente în principal în weekend, ceea ce permite Dundáček care locuiește la Praga să urmărească urmărirea muncii, familie și joacă. Și, de asemenea, sarcini de coaching, care vor fi un rol important în consolidarea nouă. „Am căutat pe cineva care să ne ajute să continuăm atacul. Ne-am gândit la un jucător american, dar asta tinde să fie în apele întunecate.Poate costa foarte mulți bani și aduce mici avantaje ”, spune Pařízek. “Honza nu este doar un jucător grozav, ci și o persoană foarte inteligentă, care va aduce multe cunoștințe.” strategiile, deseori derulate noaptea, necesită mult timp. „Este un hobby. Dacă nu mi-ar plăcea, nu aș face-o ”, spune Dundáček, care comentează și emisiunile NFL de peste mări. „Îmi place să cunosc diferite scheme de joc și să văd cine folosește ce acțiuni.Încep de la ceea ce am jucat, dar sunt încă inspirat. ”

Pentru a face fotbalul american să funcționeze ofensiv, toți cei de pe teren trebuie să știe exact ce să facă. „Îmi pasă foarte mult de detalii, sunt un pic de băț. Ceea ce mă deranjează cel mai mult este că jucătorii nu învață ce să facă. Dacă cineva nu prinde un balon sau își pierde lupta, nu voi striga la nimeni. Dar când cineva aleargă pe partea cealaltă sau blochează jucătorul greșit, este inescuzabil pentru mine și atunci sunt dezgustător ”, spune Dundáček. „Dar altfel încerc să fiu pozitiv. Este distractiv pentru noi toți, și dacă obținem lucruri îndestulătoare și la meciuri, nu va face niciun bine. ”

Doi ani fără înfrângere

Desigur, abilitățile de joc ale lui Dundáček vor fi, de asemenea, cruciale pentru Znojmo.A trecut prin mai multe poziții în trecut, strălucind în principal ca beneficiar al trecerilor, dar în ultimii ani s-a transformat într-un sfert. Un om cheie care joacă toate acțiunile ofensive. „Are o lectură perfectă a jocului, astfel încât să poată prezice o mulțime de situații. Poate alerga bine cu o minge, dar în același timp, pasa sa este o mare amenințare pentru adversarul său ”, subliniază Pařízek. din Germania, Austria, Republica Cehă și competiții internaționale. Fuksa îl ajutase pe antrenorii Cavalerilor înainte, iar acum va purta și o armură de luptă. „Pepa și Honza sunt cei mai buni jucători din istoria fotbalului american din Cehia.Amândoi băieții au multă experiență și au ceva de oferit. Scopul nostru nu este să aducem jucători care vor juca în stilul fratelui meu, ci cei care ne vor învăța ”, anunță Pařízek. În anii precedenți de pe etajele inferioare, cavalerii au marșat fără înfrângere, dar acum se vor confrunta și el cu armături americane. „Avem oameni în echipa noastră care nu și-au pierdut viața, ceea ce nu este în întregime sănătos pentru dezvoltarea noastră. Acum avem rivali care se află la un nivel diferit. Acesta este unul dintre motivele pentru care construim un nou sistem de joc și este posibil să nu ne aliniem complet la începutul sezonului.Dar trebuie să-l înfruntăm și să-l depășim “, spune Pařízek, al cărui întreg sezon va începe la sfârșitul lunii martie.

Copyright © Toate drepturile rezervate. | Newsphere by AF themes.