mie. sept. 23rd, 2020

Pariurile

case pariuri știri

Real, City și Tottenham joacă cu Mourinh pentru a avansa. Liga Campionilor continuă

Real, City și Tottenham joacă cu Mourinh pentru a avansa. Liga Campionilor continuă

Manchester City face o remiză la domiciliu împotriva lui Shakhtar Donetsk pentru a avansa, iar Bergam și Dinamo Zagreb vor fi, de asemenea, împinși în al doilea meci din grupa C. 0 și anul trecut acasă în grupul Șahtar 6: 0.

„Poziția noastră este bună, dar nu am avansat nicăieri. Marți avem o șansă. Șahtarul ne cunoaște destul de bine. Avem un meci dur cu Chelsea în picioare, așa că vom vedea cum vom fi fizic.Trebuie să facem tot ce putem pentru a merge la Zagreb în calitate de opt finaliste “, a spus el în cadrul unei conferințe de presă Guardiola, care va lipsi câțiva jucători răniți, inclusiv atacantul cheie Sergio Aguer.

Victorie 3: 2 asupra West Ham în Liga engleză. Acum, antrenorul portughez poate sărbători promovarea la runda LM.

Spursele trebuie să învingă Olympiakos Piraeus la Londra, iar remiza le va trimite mai departe dacă liderul 100% B Bayern Munchen de la Belgrad nu va ceda la Bloodbath.

“Nu îmi voi face griji pentru acești băieți niciun meci în Liga Campionilor. Trebuie să avansăm.Dar numai atunci când vom ajunge în sferturi, voi începe să cred că avem o șansă de a câștiga această competiție. Suntem foarte departe în acest moment. Că Tottenham a fost în ultima dată finală este un succes, dar istoria este scrisă doar de câștigători ”, a declarat Mourinho, care a dominat deja concursul de elită cu Porto (2004) și Inter Milan (2010). câștig acasă sau egal cu Paris St. Germain poate chiar avansa fără punct dacă Bruges din al doilea meci din grupa A nu câștigă Galatasaraye Istanbul pe teren. Echipa de la Madrid are șansa de a returna înfrângerea inițială a PSG 0: 3 din capitala Franței.Trebuie să fim pregătiți de inimă, de cap, dar mai ales de fotbal. Nu luăm meciul în schimbul a ceea ce s-a întâmplat la începutul grupului, dar vrem să jucăm cele mai bune 90 de minute acasă și să confirmăm forma ”, a declarat antrenorul lui Real Zinédine Zidane. jucând pe stadionul Juventus. Progresul îi va garanta victoria, remiza va fi suficientă pentru opt-finale dacă al doilea duel din Grupa D dintre Lokomotiv și Leverkusen va ajunge la egalitatea de la Moscova. Echipa din Torino nu a pierdut încă un singur meci de competiție în acest sezon.În opt opțiuni de represalii ale lui martie, LM acasă l-a învins pe Cristiano Ronald 3: 0 cu hat trick, care ar trebui să revină la formația Juventus după probleme de sănătate.

Copyright © Toate drepturile rezervate. | Newsphere by AF themes.