mie. sept. 23rd, 2020

Pariurile

case pariuri știri

Semne de întrebare slave: Matoušek după perioada de apărare, când va reveni Tecl?

Semne de întrebare slave: Matoušek după perioada de apărare, când va reveni Tecl?

„Suntem prea mulți, nu suntem gonflați”, spune antrenorul Jindřich Trpišovský înainte de începerea antrenamentelor de iarnă. El a luat douăzeci și șapte de jucători să se concentreze în Marbella, Spania, iar unii dintre ei vor decide dacă îl vor juca în Slavia chiar înainte de începutul primăverii.

tabăra nu a plecat?

Cazul Matoušek în Pribram primăvara?

O cometă de douăzeci de ani din toamna ligii a costat peste 40 de milioane de coroane.Inițial, Jan Matoušek trebuia să petreacă prima parte a sezonului la Pribram, dar Slavia a eliminat-o la sfârșitul perioadei de transfer din cauza unor probleme cu atacatorii.

gropile au scăzut treptat.

„Timpul apărării a scăzut, locul său la soare trebuie să se arunce în aer”, a spus antrenorul Trpišovský despre Matoušek. „Avem un acord să mergem în ambele tabere (Slavia mai are un lagăr de pregătire în Portugalia) pentru a avea un cap clar. Vom vedea unde funcționează – dacă ar fi un cadru mai restrâns, cu siguranță ar rămâne.Dacă se pare că volumul de muncă nu va fi așa, practica jocului ar fi bună pentru el. ”

Găzduirea în Pribram este considerată, deoarece un jucător de fotbal poate juca doar pentru două cluburi în timpul sezonului.

“Proprietarii sunt de acord”, a spus antrenorul. „Se va vedea cu o săptămână înaintea ligii, cu posibilitatea de a găzdui, dar numai dacă timpul său de rulare pe teren ar trebui să fie minim.El trebuie să se joace și să învețe lucrurile pe care am vrut să le facă aici. ”

The King Case ar putea sta în Teplice, luptând pentru un loc de muncă

Un universal defensiv a revenit în Slavia, a cărui tinerețe a trecut, la începutul anului și este hotărât să lupte pentru un loc, deși a avut ocazia să-și petreacă primăvara în Teplice.

“În toamnă am vorbit despre șederea într-un club de oaspeți, dar vrea să continue, chiar dacă știe competiția”, a dezvăluit Trpisovsky, care a dezvăluit apreciază foarte mult obținerea unei alte stele din 1998.

„Vedem un potențial mare acolo.Îndrăznesc să spun că, dacă va continua, așa cum a fost stabilit, atunci poate fi viitorul pilon defensiv al fotbalului ceh ”, prezice antrenorul. Regele va finaliza antrenamentul de iarnă cu vechea echipă nouă și se va vedea reciproc cu începutul Primăverii Ligii. În plus, poate fi folosit în mai multe postări. Cuvintele sunt frumoase, dar adevărul se află pe teren. Presiunea și concurența vor face tot posibilul.O vom rezolva după a doua tabără, este posibil ca unii jucători să rămână în primul tur și apoi să se mute în alte cluburi “, a declarat Trpišovský.

Suprapresiune în Stoper Umil pentru găzduire, ce zici de Jugas? Slavia are talentul lui Deli, Ngadeu, Magic, Jugas și Pokorny în centrul apărării.

Ultimele două sunt în joc. Omul smerit, care nici măcar nu a călătorit în Spania, nu a reușit de când a ajuns anul trecut la Montpellier în Franța;Șeful slav Jaroslav Tvrdik a menționat înainte de Crăciun că îl va împrumuta boemilor, dar în teorie pot exista și alte variante.

Și Jugas, care a intrat doar în cupă cu Chrudim din cauza rănilor sale în toamnă? „Este important pentru noi să jucăm în mod regulat, pentru a putea descărca în cele din urmă. În Portugalia, vom sta alături de jucătorii aflați în această situație și îi vom prezenta rolurilor lor în echipă.Va fi un acord reciproc să îl facem cât mai bine pentru noi și pentru jucători. ” > Marodi Tecla să nu se grăbească, Pile a suferit de inflamație

La începutul toamnei a ajuns într-o formă grozavă, dar apoi a venit un șut: împușcătorul Stanislav Tecl în a noua rundă împotriva boemilor a rănit ligamentul cruciat la genunchi, a trebuit să fie supus unei intervenții chirurgicale și sezonul s-a încheiat pentru el. Sau nu?

„Previziunile sunt că, dacă totul merge bine, ar putea să poată face o suprastructură.Dar nu vrem să o grăbim “, a spus antrenorul slav. “Totul merge conform planului, el rămâne la Praga pentru a avea îngrijiri zilnice cu fizioterapeuții, încă nu poate rula corect.”

Mijlocașul Jakub Hromada este, de asemenea, în grija fizioterapeuților din capitala Cehă. ar putea începe să curgă în trei săptămâni. Din păcate, a avut complicații, revenind inflamația la piciorul rănit. ”

Portari Vantruba este programat să găzduiască

Talentul slovac Martin Vantruba a fost un jucător din Slavia încă din iarna trecută și a petrecut primăvara găzduind acasă la Trnava pentru a ajuta la titlu.Când a venit la Eden, a apărut pe bancă de trei ori în toamnă. Și acum?

“Exista un plan pentru el să rămână aici jumătate de an, să obțină ceea ce își dorea deloc și apoi să se mute undeva ca să prindă regulat”, a spus Trpisovsky, un portar în vârstă de 20 de ani. „Ofertele sunt din Cehia și Slovacia, căutăm cea mai potrivită opțiune.”

Slavia nu cedează în loc de Vantruba; Markovic, în vârstă de 17 ani, care a călătorit la Marbella împreună cu echipa sa, va acumula și experiență.

Copyright © Toate drepturile rezervate. | Newsphere by AF themes.