mie. sept. 23rd, 2020

Pariurile

case pariuri știri

VEZI: A doua misiune cehă a frumosului Dani. Primul nu s-a rezolvat

VEZI: A doua misiune cehă a frumosului Dani. Primul nu s-a rezolvat

Berdych trecuse peste Nadal 6: 2, 6: 0, 7: 6 cu o zi înainte. A avut un echilibru pozitiv cu Murray 6-4. S-ar putea părea că el și noul său antrenor ar putea face în sfârșit o descoperire.

Nu a reușit. El a cedat scotienilor 7: 6, 0: 6, 3: 6, 5: 7, iar ceilalți patru Grand Slam-uri sub un tip mai tânăr decât el nu au depășit sferturile de finală. Și-au luat rămas bun de la fanfara din mai 2016, după înfrângerea lui Berdych cu Goffin 0: 6, 0: 6 la Roma. Soarta l-a dus din nou în Cehia, unde a preluat Karolína Plíšková. De asemenea, ea este încă zadarnică pentru unul dintre cele mai prestigioase patru titluri.

La fel se aplică și pentru Berdych. Jocuri la nivel înalt.Excursii destul de frecvente în sferturi la Melbourne, Paris, Londra și New York. Doar o finală. Și în înfrângere.

Vallverdu, care după Berdych a lucrat și cu Dimitrov, Del Potre sau Wawrinka, se confruntă cu o provocare aproape similară. Poate transforma o vedetă cehă în campioană? El o va ajuta să se descurce mai bine cu pisicile vina?

Nu l-a transformat pe Berdych. Ținta a rămas nevăzută, deși Vallverda era din nou în curtea din Melbourne atunci: „Thomas este aproape. El arată tenisul de cea mai înaltă calitate. “Federer l-a marcat la următorul Open Australian din sferturile de finală.

Deși Lendl a văzut multe lucruri și este însoțit de reputația unui observator atent și a unui strateg viclean, Berdych nu a reușit încăpățânatul Berdych. Și „ceva” lipsește. După cinci ani, Vallverda va încerca din nou un farmec provocator.

De data aceasta pe un circuit WTA cu care încă nu are experiență. Hope trăiește. Concurența este mai deschisă decât în ​​turneul ATP din 2015.

Numărul 2 mondial a făcut o mișcare interesantă. După ce a încercat experți cehi, a angajat un australian Stubbs și un spaniol Martínez.În toamnă, a testat Ucraina Savchuk, care acum se va alătura venezueleanei Vallverdu în echipă.

Karolína Plíšková cu Tomáš Krupa, Rennae Stubbs și Conchita Martínez. Cu toate acestea, nici marțian și nici o altă civilizație extraterestră nu îi vor garanta triumful visului.

Pentru a-și spori șansele, trebuie să facă cel mai mare pas de unul singur – să-și părăsească zona de confort și să învețe să joace meciuri mari altfel decât oricând.

Bolder. Mai riscant. Cu mai multă încredere. Nici măcar Dani nu va juca hit-uri cheie pentru ea.

Copyright © Toate drepturile rezervate. | Newsphere by AF themes.