joi. apr. 18th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

22bet

22bet

22BET arata un portofoliu de plati imens. Cu toate acestea, daca aruncati o privire mai atenta, veti observa rapid ca majoritatea mijloacelor de plata nu pot fi utilizate deloc in Germania. Aici am fi dorit o claritate ceva mai buna.

Desi am reusit sa gasim cele doua eWallets Neteller si Skrill, 22BET nu are PayPal. Cardurile de credit Visa si Mastercard pot fi utilizate pentru depozite. Transferul bancar se poate face in timp real cu unele sisteme de rezervare directa, cum ar fi GiroPay si Sofortüberweisung.de. Cardurile preplatite sunt de asemenea disponibile cu Paysafecard.

Fiecare solicitare de retragere este revizuita manual de catre un angajat 22BET. Chiar daca opiniile 22BET difera aici, consideram un proces de doua zile lucratoare destul de rezonabil. La urma urmei, angajatul trebuie sa impace unele date. De altfel, plata poate fi facuta doar pe modul in care jucatorul a folosit deja in avans pentru o depunere.

Daca aceasta este prima plata, atunci basculantul trebuie sa se identifice cu pasaport sau carte de identitate. In plus, adresa sa rezidentiala trebuie confirmata cu un document oficial, de exemplu, o copie a facturii care nu este mai veche de trei luni si este de la compania de telefonie sau furnizorul de energie electrica. Acordam noua puncte din zece puncte posibile pentru metodele de plata din evaluare.

Mai mult: https://bbet-ro.com

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.