joi. mai 30th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Tot mai multi pariori romani aleg sa joace la Betano

Tot mai multi pariori romani aleg sa joace la Betano

Cu toate ca din punctul de vedere al ofertei agentia de pariuri online Betano nu este foarte diferită de ceilalti operatori de pariuri online, Betano a crescut enorm pe piata pariurilor sportive din Romania, fiind preferata mai ales de multi pasionati ai fenomenului sportiv.

Putem spune fara a aexagera ca aceasta crestere se datoreaza promovarii eficiente pe aproape toate canalele posibile. Cu siguranta ca microbistii cunosc faptul ca de la începutul sezonului competitional 2017 – 2018 Liga 1 autohtona poarta denumirea de Liga 1 Betano, iar acelasi operator sponsorizeaza si echipa CS U Craiova, foarta iubita de public.

In oferta Betano regasim pariuri în cotă fixă, dar şi jocuri de Cazinou, in numar de peste 35. Multe dintre acestea sunt inventate chiar de grupul de care Betano apartine, Stoiximan, care fara indoiala ca datorita natorietatii si seriozitatii sale a atras inca din start mulţi jucători.

Un alt fapt interesant pe care putini il cunosc este ca la Betano poti cere cotă pentru aproape orice pariu doresti sa faci. Modalitatea este foarte simpla: îţi trece ceva anume prin minte şi pe nu-l găseşti în oferta Betano de bază, le trimiti un e-mail si astepti cota. Apoi poti plasa linistit pariul la Betano. Cu siguranta ca aceasta modalitate a fost copiata dupa casele de pariuri din Anglia, unde pariorii merg şi solicita operatorilor de pariuri cote pentru o multime de evenimente mai mult sau mai putin obisnuite: numele viitorului prim-ministru englez etc.

Vizualizarea meciurilor în sistem live-stream la Betano

Dupa cum bine stiti, fiind partenerul Ligii 1 la fotbal, Betano are permisiunea să ofere în direct şi partidele din campionatul nostru. Acestea se adauga la o lista impresionanta de campionate si evenimente transmise live. Singurele conditii pentru a va bucura de acest serviciu este sa aveti un cont Betano, care sa nu fie gol, adica sa dispuneti de fonduri.

Câştigurile maxime la Betano

In ceea ce priveste condiţiile financiare, la Betano că unui parior ii este permis să câştige maxim 200.000 de lei pe un singur pariu. De asemenea, nimeni nu poate castiga mai mult de 400.000 de lei pe zi, iar saptamanal suma maxima este de 800.000 de lei. Mentionam faptul ca, in cazul castigurilor care depasesc aceste sume, vor fi plafonate la nivelul lor maxim.

Opţiunea cash-out la Betano

La Betano puteti încheia un pariu atunci când doriti cu opţiunea de cash-out, pe care nu o găsiti la multe casele de pariuri online. Practic, aceasta optiune opţiunea da posibilitatea jucătorilor de a închide un pariu oricând doreste după momentul începerii primului eveniment de pe bilet. Sa luam un exemplu in care ati jucat un bilet cu 5 meciuri, iar pana in acest moment v-am iesit 4 dintre acestea. Fie ca nu mai vreti sa riscati si sa asteptati terminarea celui de-al cincilea meci, fie ca vreti sa folositi banutii acum pentru a face un alt pariu, cu optiunea cash-out puteti să închideţi pariul înainte de terminarea acestuia. Betano va va oferi biletul câştigător, binenteles fără cota respectivă, suma pierduta din castig fiind de asemenea minima. V-ati convins? Mult succes cu Betano!

More Stories

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.