joi. mai 30th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Betstars

Betstars

Daca ati respectat aceasta recenzie, veti intelege pana acum ca BetStars are resurse serioase in spatele acesteia. Cu aceste resurse s-a extins si in alte forme de pariere, BetStars urmand sa creeze piele cand vine vorba de jocuri live.

Fiind cinstit, BetStars este inca la inceput, cand vine vorba de pariuri live, asa ca, in acest sens, nu va puteti astepta sa concureze cu jonglerii din industrie, cum ar fi si alte case de pariuri online. Asta nu inseamna ca exista un deficit al pietelor aici, deoarece fotbalul, snookerul, voleiul, hocheiul pe gheata, sagetile, tenisul si baschetul, impreuna cu anumite evenimente MMA, sunt acoperite. De asemenea, BetStars a anuntat ca vor fi adaugate mai multe piete in timp, asa ca merita sa ramaneti cu ochii deschisi pentru evolutiile viitoare.

Uitandu-va la UI-ul de pariuri in joc, este totul de baza, intrucat pur si simplu selectezi jocul tau, iti selectezi piata si iti pui pariul. Din pacate, este foarte putin aici de vorbit despre functiile din fata, streamingul in direct fiind absent vizibil. Tabloul de bord al statisticilor lipseste, de asemenea, un oarecare satelit, cu o reprezentare simpla a pozitiei mingii in timp real si o mana de statistici live.

Cu toate acestea, este posibil sa incasati pariurile in joc. Pur si simplu accesati pariurile deschise si faceti clic pe butonul de incasare pentru a primi suma afisata.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.