joi. mai 30th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Intra in universul Betstars!

Intra in universul Betstars!

La BetStars aveti o varietate de modalitati sa va distrati si sa castigati bani. Deoarece casa de pariuri face parte din același grup ca PokerStars, puteți accesa una dintre cele mai bune oferte de poker online de pe piață, făcând clic pe fila de poker din partea de sus a paginii de pornire BetStars. Pe lângă o gamă variată de jocuri de poker, aveti șansa de a juca o serie de jocuri promoționale și de a vă bucura de ofertele speciale de pe site-ul PokerStars. Fosta legendă a cricketului din Anglia, Andrew Flintoff, este ambasadorul marcii PokerStars.

Există, de asemenea, la BetStars o parte de cazino, unde puteți juca o gamă excelentă de jocuri de sloturi și jocuri de masă. Sloturi clasice precum Age of the Gods pot fi jucate acolo, precum și jocuri cu jackpot-uri progresive precum Stars Mega Spin. Jocurile de masă, cum ar fi ruleta live și blackjack-ul clasic sunt, de asemenea, disponibile dacă doriți un pic mai multa adrenalina.

Bonusuri si promotii la Betstars

Pe lângă bonusul de bun venit, ce consta in pariuri gratuite de 20 de lire sterline la aceeasi suma plasata pentru primul pariu, există numeroase alte oferte promoționale disponibile la BetStars. Puteți solicita un bonus de 100% în numerar atunci când plasați mai multe pariuri, precum un Heinz sau un Yankee, la cursele de cai. Sporurile profitului la pariurile pe acumulatori se numara printre celelalte bonusuri oferite. Există, de asemenea, cea mai bună cotă garantata pentru toate cursele de cai din Marea Britanie și Irlanda, lucru valabil si la golf, ceea ce evidențiaza varietatea bonusurilor oferite de la BetStars. Puține alte agentii de pariuri online oferă la fel de multă varietate când vine vorba de oferte promoționale pentru clienții lor. Iar pe partea de casino acestea sunt si mai numeroase. Nu trebuie decat sa profitati de ele!

Aplicația mobila Betstars

Indiferent dacă sunteți utilizator Android sau Apple (iPad, iPhone, IPod Touch), la Betstars puteti paria oricand doriti de pe dispozitivele mobile. Există o aplicație disponibilă pentru dumneavoastra în calitate de client BetStars; puteți găsi detalii suplimentare despre aplicații în secțiunea de ajutor de pe site-ul web BetStars. Pentru utilizatorii de Android, aplicația a fost proiectată pentru dispozitivele mobile care rulează Android 4.4.2 și versiuni ulterioare, cu o rezoluție de ecran minimă de 800 × 480. Trebuie să verificați dacă dispozitivul dumneavoastra este compatibil înainte de a încerca să descărcați aplicația, insa noi credem ca nu veti avea probleme din acest punct de vedere.

Mult succes cu Betstars!

More Stories

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.