vin. iun. 14th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Beneficiile Clubului VIP pentru jucatorii 1xBet

Beneficiile Clubului VIP pentru jucatorii 1xBet

1xBet are o oferta exclusiva de returnare VIP pentru membrii lor cei mai fideli. Este pastrat ca un club secret bine ascuns, intrucat pe pagina lor de web nu puteti gasi multe informatii, deoarece afirma ca este disponibil numai pentru utilizatorii autorizati. Ceea ce am reusit sa aflam este ca exista 8 niveluri totale ale programului de fidelizare, fiecare utilizator incepand de la cel mai mic nivel de cupru. Pentru a progresa prin niveluri VIP, trebuie sa continuati sa folositi platforma lor. Pe masura ce obtineti un nivel mai ridicat, veti putea sa va bucurati de reguli de returnare mai favorabile. Nu numai acest lucru, utilizatorii care ating cel mai inalt nivel al clubului VIP 1xBet vor primi oferte exclusive, suport VIP si alte avantaje.

Asistenta Limitata 1xBet pentru clienti

Asistenta pentru clienti este un alt domeniu important pe care 1xBet nu l-a efectuat impresionant in ultimii ani. Vorbitorii de engleza au avut adesea probleme in comunicarea cu personalul de asistenta 1xBet, intrucat in primii ani de la infiintare, bookie-ul avea un serviciu de asistenta foarte slab vorbind engleza. Cu toate acestea, 1xBet a lucrat pentru imbunatatirea situatiei si a facut pasi mari in crearea unui serviciu de asistenta fiabil. In prezent, serviciul de asistenta pentru clienti este disponibil in mai multe limbi diferite si raspunde la toate intrebarile si rapoartele in termen de 24 de ore.

Adaugarea de suport live chat, precum si mai multe conturi de social media, a facut lucrurile mult mai usoare si mai usoare atunci cand luati legatura cu suportul 1xBet. Serviciul lor de asistenta pentru clienti poate fi accesat si prin mai multe adrese de e-mail enumerate pe site-ul lor web, dar si apeland la +44 127 325-69-87. In plus fata de toate optiunile de contact mentionate, exista un formular de contact inclus in sectiunea lor de informatii.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.