Dum. iul. 14th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Oferta sportiva NetBet și tipurile de pariuri

Oferta sportiva NetBet și tipurile de pariuri

NetBet este un operator consacrat, înființat în anul 2001. NetBet are o gamă impresionantă de sporturi in oferta, precum si sporturi virtuale și piețe suplimentare pentru a paria. Opțiunile de pariere care completează opțiunile sportive arată, de asemenea, o profunzime deosebită a ofertei și ne demonstreaza faptul ca sunt gândite minutios.

Alături de cele mai populare piețe sportive, cum ar fi fotbalul, tenisul și cursele de cai, la NetBet există o mulțime de opțiuni suplimentare, cum ar fi pariurile e-sport. Adâncimea acoperirii fiecărei piețe este impresionantă. Deși nu veți găsi toate ligile internaționale sau inferioare – în special la pariurile live – pe care le oferă alți operatori, acoperirea este mai mult decât adecvată.Aveti opțiunia de a paria pe ligi diverse, cum ar fi prima divizie a Azerbaidjanului, de exemplu, deci fiți convinsi că acoperirea este puternică.

Cele mai populare piețe la NetBet

Fotbal: Premier League, Ligue 1, Primera Division, Seria A, Champions League, UEFA Europa League

Tenis: Wimbledon, US Open, Australian Open, French Open, WTA Dubai, ATP Marseille

Darts: BD OWorld Championship, PDC World Championship, Premier League, UK Open, The Masters, World Matchplay

Basket: NBA, Turkish Airlines, 7Days EuroCup, Champions League, FIBA Europe Cup, Russian Basketball League

Rugby: World Cup, The Six Nations, Aviva Premiership, Top 14, Super 15, Guinness Pro 12.

În ceea ce privește opțiunile de pariere, pentru evenimentele mai importante din fiecare sport, tipurile de pariuri sunt organizate pe categorii. De exemplu, la fotbalul tipurile de pariuri standard, dar si cele speciale, precum numar de goluri, pauză/final, pariuri pe cornere, cartonase sau minute. Numărul mediu de pariuri pentru un joc din Premier League, de exemplu, este de aproximativ 100, ceea ce plasează NetBet in preferintele multor pariori de pe mapamond.

De asemenea, la Netbet există o mulțime de pariuri live, iar platforma funcționează fără probleme din acest punct de vedere. De asemenea, functia de „cash out” este prezenta, ceea ce înseamnă că jucătorii pot să-și încaseze parțial pariurile.

La NetBet miza minimă pentru un pariu este de doar 1 leu, ceea ce ne arată că site-ul de pariuri este atractiv pentru toți jucătorii, indiferent de nivelul lor.

NetBet oferă cote competitive pentru majoritatea sporturilor. Fanii fotbalului sunt în special sunt foarte multumiti, dar si cei ai cricketului, tenisului și a curselor de cai, sporturi care au în general cote bune. In concluzie, ar trebui să iei în considerare platforma NetBet dacă ți-ar plăcea să pariezi pe aceste sporturi. Mult succes!

More Stories

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.