joi. mai 30th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Baumbet

Baumbet

Baumbet este o companie inregistrata in Romania si, ca atare, practicile acestei companii sunt autorizate si reglementate de Guvernul Romania. De asemenea, detin o licenta a Comisiei de jocuri de noroc din Romania, ceea ce inseamna ca Baumbet este garantat:

Protejati-i pe cei care nu sunt suficient de batrani pentru a juca, luand suficiente masuri pentru a-i impiedica sa acceseze site-ul. Asistati pe oricine are probleme legate de jocurile de noroc, oferindu-le informatii si indrumari despre locul in care veti primi ajutor. Furnizati un serviciu care este complet corect pentru toti oamenii care utilizeaza site-ul.

Compania insasi a fost fondata in 1989 in Irlanda si a avut succes pe strada mare inainte de a trece pe scena online la inceputul anilor 2000. Ei au o reputatie de anvergura si de lunga durata pentru echitate si puteti fi siguri ca veti primi vreun castig (sub rezerva verificarilor necesare verificarii).

Baumbet, desi are sediul in Romania in scopuri fiscale, este de fapt a doua cea mai mare casa de pariuri din Irlanda (in spatele Paddy Power); prin urmare, sunt bine pozitionate pentru a oferi o mare varietate de sporturi diferite, pe care trebuie pariat, desi exista si alte site-uri cu o diversitate mai mare.

Dispunerea site-ului este astfel incat sa fie usor sa navigati si sa gasiti informatii mai detaliate despre fiecare dintre evenimentele sportive individuale, indiferent daca este vorba de o cursa de cai, un meci de fotbal din liga inferioara sau un meci de hochei pe gheata, care se joaca la mii de kilometri de Regatul unit.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.