joi. mai 30th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Unibet – Prezentare generală

Unibet – Prezentare generală

Adevărul este că Unibet este foarte aproape de a fi agentia de pariuri online pe care sa o recomandam neconditionat. În ceea ce privește oferta, cotele, pariurile live, transmisiile în direct și experiența clienților în general, toate acestea sunt imbatabile. Ceea ce mai pot imbunatati cei de la Unibet tine de lipsa asistenței telefonice și a faptului că le ia prea mult timp uneori pentru a trimite un răspuns din partea echipei de client service.

Unibet si-a facut aparitia pe piata de agentii de pariuri on-line în anul 1997, iar de atunci s-au extins la nu mai puțin de 10 țări din întreaga lume, avand peste 14 milioane de clienți înregistrați. Iar premiul obtinut in 2014 de cea mai buna casa de pariuri din lume ii certifica ca o agentie serioasa si competitiva.

În general, Unibet Unibet atunci când vine vorba de cote, mai ales în ceea ce privește fotbalul. Iar avantajul lor competitiv este completat de marea varietate de pariuri live si de transmisiile în direct de exceptie. iar faptul că site-ul în sine este disponibil în mai mult de 20 de limbi reprezintă un avantaj uriaș fata de concurenta.

Ca membru activ al Asociației Europene pentru Jocuri și Pariuri (EGBA) și al Asociației de Jocuri la Distanță (RGA) din Marea Britanie, inspectat și certificat de eCOGRA, siguranța, securitatea și protecția datelor sunt la cele mai înalte standarde cu Unibet. Daca esti deja in universul Unibet înseamnă că știi că datele și finanțele tale sunt la fel de sigure ca la o banca!

Un fapt despre care marea majoritate a pariorilor tind să fie de acord este că, atunci când vine vorba de cote, Unibet este printre cei mai buni, daca nu cel mai bun, în cazul evenimentelor mai mari și al ligilor majore din fotbal, baschet, tenisul și baseball-ul.

La Unibet veți găsi aproape toate sporturile și ligile din lume, cu un accent clar pus pe fotbal, curse de cai și pe turnee importante, în general. Există literalmente zeci de mii de oportunități de pariere, care acoperă sporturi precum golf, rugby, fotbal american, baseball, volei, box, șah, , handbal, sporturi cu motor, cricket, ciclism, e-sport, sporturi cu motor, hocky, snooker, surf, trotinaj, arte marțiale mixte, sporturi de iarnă și multe altele.

Iar când vine vorba de live streaming și pariuri live, s-ar putea să nu existe un bookmaker on-line mai bun decât Unibet. Aceștia au pariuri live disponibile pentru aproape toate piețele pe care le acopera și transmit în direct aproape o treime din oferta live. Numai din acest motiv, Unibet iese în evidență ca o agentie pe care trebuie să o verificați imediat, transmisiile in direct fiind remarcabile, iar pariurile live ușor de plasat. Succes!

More Stories

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.