vin. iun. 14th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Oferta variata si servicii de ultima generatie de la Betfair

Oferta variata si servicii de ultima generatie de la Betfair

Acoperirea ofertei de pariuri sportive la Betfair

Punctele forte ale acoperirei ofertei sportive Betfair sunt:

  • O gamă incredibil de variata si numeroasa de sporturi;
  • La Betfair gasiti evenimente sportive din toată lumea;
  • Sporturile cu motor au, de asemenea, o acoperire extraordinara;
  • Oferta Betfair este gandita astfel incat orice parior, din orice tara sa poate gasi ceva care il intereseaza.

În ceea ce privește cantitatea de sporturi online acoperită de Betfair, nicio altă casă de pariuri nu poate învinge Betfair. Oferta variază de la sporturi precumfotbal sau fotbalul american până la rugby si Aussie. Un factor plăcut este oferta sporturilor tipice engleze, alături de variațiile de pariuri corespunzătoare: Darts, sporturi gaelice, curse de ogar, curse de cai, snooker etc, iar produsul auto sport oferit de Betfair este, de asemenea, unul excelent.

Cu siguranta clientii Betfair sunt multumiti deoarece chiar au de unde alege, intrucat vor gasi in oferta sporturile preferate pentru a plasa pariuul dorit.

Metode de plată si de retragere la Betfair

  • Carduri de credit și debit acceptate;
  • MasterCard, Visa, Visa Electron sunt acceptate;
  • O mulțime de opțiuni de portofele electronic disponibile;
  • Procesele sunt profesionale.

La Betfair sunt acceptate cele mai frecvente metode de plată atat pentru depozite, cat si pentru și retrageri. Tranzacțiile se pot face folosind carduri de credit sau de debit (MasterCard, VISA, VISA Electron), furnizori de servicii de plată Neteller, Skrill (anterior Moneybookers), Clickandbuy și PayPal. Depozitele sunt aproape întotdeauna procesate gratuit și rapid. Retragerile de numerar insa nu sunt întotdeauna gratuite și pot dura un timp, in functie de modalitatea de retragere aleasa. In cateva cuvinte, putem spune ca cuvintele care caracterizeaza aceste metode la Betfair sunt echitabil si de ultimă generație.

Departamentul de relatii cu clientii Betfair

Puteti lua legatura cu reprezentantii Betfair prin mai multe modalitati, cele mai populare fiinf chat-ul live sau prin apel telefonic. Vi se va raspunde de fiecare data prompt si cu siguranta problemele dumneavoastra vor fi rezolvate in cel mai scurt timp. De asemenea, puteți primi ajutor de la un agent al departamentului client service Betfair prin retelele de socializare, ceea ce multi alti bookmakeri nu au. Betfair este activa pe Facebook și Twitter. Puteți utiliza aceste rețele de socializare pentru a vi se răspunde la orice întrebare pe care o puteți avea cu privire la site-ul de pariuri sau pentru a fi la curent cu statisticile, programele live și noile promoții.

Mult succes cu Betfair!

More Stories

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.