vin. iun. 14th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Betfair

Betfair

S-ar putea sa va intrebati (sau poate sa nu va intrebati) daca exista vreun avantaj in ceea ce priveste tranzactionarea pariurilor doar daca aveti un pariu. Exista argumente bune pentru si impotriva acesteia si iata cateva dintre principalele.

Nu recomandam aceasta casa de pariuri!

Avantajele tradingului de fotbal

Exista multe avantaje pentru a tranzactiona fotbalul, pur si simplu pariati pe acesta.

Atunci cand tranzactionati fotbal, aveti adesea sansa de a va asigura profitul si de a castiga indiferent cat se termina evenimentul. Daca ati blocat un profit, atunci cine va castiga (pierde sau trage) meciul nu face nici o diferenta, comerciantul de fotbal si-a castigat deja banii pentru acel eveniment. Nu va faceti griji pentru un obiectiv de ultima ora care va fura profiturile.

Multi dintre cei care pariaza regulat pe fotbal simt adesea ca isi pun banii pe rezultat si apoi spera la cele mai bune. Dar, cu tranzactionarea fotbalului, aveti un control mult mai mare asupra destinului dvs., cu sansa de a intra sau de a iesi pe piata, in functie de modul in care se dezvolta.

Tranzactionarea fotbalului iti ofera, de asemenea, sansa de a fi doar pe jumatate drept si de a face totusi un profit pentru ca pe exchange joci impotriva altor pariori si nu a casei de pariuri in sine, care aici are rolul doar de a monitoriza trading-ul.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.