joi. mai 30th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Bonusul de bun venit la Fortuna Bet – eFortuna și alte promoții

Bonusul de bun venit la Fortuna Bet – eFortuna și alte promoții

Bonusul de la Fortuna Bet – eFortuna este unul foarte generos, acest operator oferind bonus pentru prima depunere clientilor noi de 100%, in limita sumei de 500 de lei. Binenteles ca sunt si anumite termene si conditii ce trebuie indeplinite.

Cum sa încasati bonusul de bun venit de 100% de la Fortuna Bet – eFortuna

Va sugeram sa urmati acest pasi:

Deschideti un cont la Fortuna Bet – eFortuna și acceptati oferta de bun venit în maxim trei zile de la înregistrare;

Tot in maxim 3 zile de la activarea contului efectuati un depozit;

Va trebui sa rulati de 6 ori jumătate din suma depusă in cont la cote totale de minim 1.80. Atentie, aceasta cota trebuie sa fie pe fiecare dintre cele 6 bilete jucate, nu pe selectie (cum este cazul la alte case de pariuri). Astfel veti primi 50% din bonusul de bun venit la Fortuna Bet – eFortuna.

Apoi va trebui sa rulati și restul sumei, de asemenea de 6 ori si veti primi și restul bonusului de bun venit la Fortuna Bet – eFortuna;

Ca sa il poti retrage trebuie sa rulezi bonusul de bun venit Fortuna Bet – eFortuna o singura dată.

Alte termene si conditii specifica faptul ca aceasta oferta de bun venit se aplica doar clienților noi si ca este destinată persoanelor care am implinit 18 ani (aceasta este si conditia sa-ti poti face cont la Fortuna Bet – eFortuna.

Pe langa aceasta oferta generoasa de bun venit, Fortuna Bet – eFortuna are și alte promoții, care fac ca tot mai multi pariori romani sa aleaga aceasta casa de pariuri, atat in mediul on-line, cat si offline. Dintre acestea, cele mai interesante sunt Favorit Plus, Cote mărite, Expert sau Multiplicatorul de cotă.

Important de precizat! Dacă doriti sa pariati on-line la Fortuna Bet – eFortuna si sa incasati bonusul de bun venit va trebui sa accesati site-ul efortuna.ro si veti fi redirecționat către platforma Fortuna Bet – eFortuna de pariuri online. Cum insa sunt si pariori care inca nu s-au decis sa-si faca cont si sa parieze clasic, la agentiile stradale, Fortuna Bet – eFortuna este locul potrivit si pentru acestia, intrucat in Romania functioneaza peste 750 de astfel de agentii. De mentionat insa că dacă acestia doresc să intre pe platforma Fortuna Bet – eFortuna destinată pariurilor offline, pentru ca mai tarziu sa parieze in agentiile de cartier pentru a vedea oferta din agențiile offline (diferita de cea on-line) trebuie sa intre pe pagina „Pariază în agenții”. La aceasta pagina vor putea, de asemenea, să genereze biletele pe care le vor juca stradal sau să-si verifici biletele de pariuri pariate offline. Numai ca acestia nu vor beneficia de bonusul de bun venit la Fortuna Bet – eFortuna, nu-i asa! Asa ca sfatul nostru e sa-si faca cont la Fortuna Bet – eFortuna si sa aiba la indemana ambele alternative, atat pariul on-line, cat si pe cel offline.

Succes cu Fortuna Bet – eFortuna!

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.