Dum. iul. 14th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Cum sa depuneti fonduri la Baumbet

Cum sa depuneti fonduri la Baumbet

BaumBet pune la dispoziția clienților sai toate metodele de plată si de retragere cunoscute, oferind posibilitatea acestora de a depune sume mici care încep de la 20 de lei, in timp ce miza minima la pariuri este de 1 leu. Iar daca va deschideti un cont online la Baumbet și efectuati o prima depunere va asteapta un bonus generos de 100%, care poate ajunge si la 500 de lei.

Metode de plată disponibile la Baumbet

La Baumbet va puteti alimenta contul folosind urmatoarele modalitati de plata:

  • Plată cash la agentiile stradale Baumbet (instant), unde depozitul minim este de 20 de lei, iar cel maxim este nelimitat;
  • Cardurile de credit/ debit Visa si Mastercard (instant): depunere minimă – 20 de lei, depunere maximă – 9.000 de lei;
  • Trustly, ce reprezinta un transfer bancar rapid: depunere minimă – 50 de lei, depunerea maximă – nelimitată;
  • Paysafecard – cand esfectuati depunerile prin Paysafecard, sa luati in considerare că această metodă de plată nu va putea fi utilizată si pentru retrageri: depunere minimă – 20 de lei, depunere maximă – 9.000 de lei;
  • Skrill/ Neteller, ce reprezinta portofele electronice: depunerea minimă la BaumBet – 20 de lei, iar cea maximă, de asemenea, de 9.000 de lei, iar depozitul se constituie instant.

Inca un amanunt foarte important: pana nu va veti parcurge procesul de verificare KYC la Baumbet, ca de altfel la orice agentie de pariuri online nu veti putea face depuneri cumulate mai mari de suma de 200 de euro.

Sa efectuati efectiv depunerea este un proces destul de simplu: va logati in contul dumneavoastra Baumbet, apoi apasati pe butonul „Depozit de bani” pentru a accesa pagina de Plăți, introduceti suma dorita si selectati metoda de plată aleasa, dupa care urmati instrucțiunile specifice acestei metode de plată.

De exemplu, pentru a efectua o depunere de bani in contul Baumbet a Sportingbet cu cardul trebuie sa selectati tipul acestuia Visa sau Mastercard, sa introduceti numărul cardului, data expirării acestuia, apoi codul CVV, reprezentat de ultimele 3 cifre de pe spatele cardului, deținătorul cardului, așa cum apare acesta pe card (atentie: nume detinatorului cardului trebuie să corespundă cu cel al contului de pariuri, intrucat nu este permis folosirea cardul altei persoane). Ulterior nu mai trebuie decat sa bifati „Am citit și sunt de acord cu Termenii și condițiile” si sa apasati butonul „Aprobarea plății”, confirmand astfel tranzacția.

Marele avantaj fata de alti bookmakeri este ca puteti depune banutii si la agentiile stradale Baumbet. Tot ceea ce trebuie sa faceti este comunicati la caserie numele dumneavoastra de utilizator.

More Stories

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.