joi. mai 30th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Sportingbet, o casa de pariuri atat pentru incepatori, cat si pentru avansati

Sportingbet, o casa de pariuri atat pentru incepatori, cat si pentru avansati

Sportingbet, a doua agentie de pariuri online din România din punct de vedere al longevitatii

Da, asta inseamna ca este una dintre cei mai vechi operatori care au patruns la noi in tara, primul fiind Unibet. Iar in toata aceasta perioada, Sportingbet a reușit să se adapteze și să răspundă cerințelor clientilor romani, fiind una dintre principalele case de pariuri preferante de acestia. Operatorul a fost infiintat in anul 1997, iar in Romania detina o licenta ONJN (L1160656W000327), valabila 10 ani. Deci Sportingbet este una dintre agentiile perfect legale si eligibile pentru ca romanii sa parieze legal.

Cu toate ca la inceputurile activitatii lor, Sporting bet se baza exclusiv pe pariurile sportive, in timp și-a diversificat oferta, avand acum un casino virtual și unul live.

Argumente pro si contra Sportingbet

Analizand minutios acest bookmaker, am identificat principalele puncte forte si slabe, cu alte cuvinte, argumente pro si contra Sportingbet.

Pro Sportingbet

  • Peste 6000 de optiuni de pariere;
  • Iubitorii pariurilor live vor indragi imediat Sportingbet, datorita ofertei cu adevarat impresionante: la Sportinbet aveti atat cele mai multe meciuri, dar si o profunzime impresionanta a ofertei;
  • La Sportinbet pariorii mai avansati se vor bucura de functii si optiuni foarte utile precum Cash Out sau Creare Pariu, disponibile atat pe varianta desktop, cat si de pe mobil;
  • Iar jucatorrii incepatori vor indragi imediat Sportingbet, datorita usurintei de navigare. Practic, la Sportingbet gasesti imediat ceea ce doresti pe site-ul lor, care este cu adevarat functional si extrem de usor de navigat;
  • Cei care au ca pasiune eSporturile se vor simti ca la ei acasa, intrucat oferta Sportingbet de eSports este impresionanta: League of Legends, CS, CoD, Dota 2 etc.

Contra Sportingbet

  • Fiind specializati indeosebi pe pariurile sportive, unde prezinta o ofertă imensă de sporturi, meciuri și opțiuni, cei de la Sportingbet nu au o sectiunea de cazino foarte bogata, oferind putine jocuri;
  • Bonusurile la pariurile sportive sunt ceva mai mici decat la alte agentii concurente;

Cum să va faceti cont pariati la Sportingbet

Asa cum mentionam anterior, atat jucatorii incepatori, cat si cei experimentati se vor bucura ca platforma celor de la Sportingbet are un design aerisit, extrem de ușor de navigat. Deschiderea unui cont Sportingbet este extrem de simpla, pentru a va înscrie nu trebuie decat sa urmati decat acesti 3 pași simpli:

  • sa accesati site-ul Sportingbet;
  • sa da-ti click pe butonul „Inregistrati-va acum!” din dreapta sus a paginii principale Sportingbet;
  • sa completati datele solictate prevăzute de legislație, proces care dureaza cateva minute. Verificarea ulterioară este, de asemenea, necesara!

De asemenea, sa plasati un pariu la Sportingbet este de asemenea foarte facil, practic aveti de dat maxim 3 clickuri. Sa presupunem ca vreti sa pariati pe un meci din Liga Campionilor. Mergeti cu un click la sectiunea „Fotbal” (pagina de sporturi), apoi click pe competitie/ campionat, iar ulterior pe cota meciului.

Mult succes cu Sportingbet!

More Stories

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.