mar. apr. 30th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Live Streaming de exceptie la 1xBet

Live Streaming de exceptie la 1xBet

1xBet a fost fondată în anul 2011avand momentan peste 400.000 de jucători activi. Cei mai multi dintre acestia provin din țările fostei Uniuni Sovietice, Portugalia, Germania și Africa, unde marca a obținut multe licențe locale. 1xBet este partenerul oficial al echipei FC Barcelona, al primei ligi spaniole La Liga și al campionatului italian Serie A. 1xBet iese în evidență prin cotele mari, retragerile aproape instantanee și o secțiune bogată de pariuri live.

Pariurile sportive 1xBet includ mai mult de 60.000 de evenimente lunar de la mai mult de 50 sporturi. In plus, iubitorii fotbalului au șansa să-și plaseze pariurile pe mai mult de 500 de pariuri suplimentare, cum ar fi „cum vor fi marcate golurile”, penaly-uri acordate, cartonase și cornere. Pasionatii de baschet și tenis vor găsi o mulțime de pariuri alternative alternative, iar oferta este pigmentata de o multime de pariuri din zona politicului și divertismentului. In plus, funcții precum Vizionarea asiatică (Asian View), Creatorul de pariuri (Bet Builder) și Editarea pariului meu (Edit My be) vor spori experiența de pariere a jucătorilor.

Secțiunea de pariuri Live 1xBet aduce o plată procentuala mare de 97% +, atât pe W-D-W, cât și pe unele oferte secundare (handicapul asiatic). Această rată atinge chiar 98% pe primele 5 ligi de fotbal. Peste 1.000 de evenimente live sunt oferite zilnic și, în afară de principalele sporturi, jucătorii își pot plasa pariurile live pe cursele de cai, ogari sau cricket. La fiecare meci de fotbal, există peste 180 de variante pe care să pariezi, cum ar fi echipa care marcheaza următorul gol sau formatia care marccheaza ultimul gol al meciului.

Serviciul Live Streaming 1xBet este unul de exceptie, difuzand o multitudine de meciuri din cele mai tari campionate, precum Serie A, La Liga sau Bundesliga, împreună cu o sectuiune video MultiLive. Varianta de cash out-ul este disponibila și deschisa până la ultimele minute ale fiecărui meci, dar acest lucru nu este valabile mpentru retragerile parțiale și automate. Durata de acceptare a pariului de 3 secunde este redusă la 1 secundă prin Quickbet.

Bookmakerul 1xBet oferă aplicații excelente pentru toate tipurile de dispozitive desktop și mobile, precum Android, iOS și Windows, precum și un site mobil optimizat. Peste 140 de metode de plată sunt la dispozitia jucătorilor, iar retragerile din portofele electronice sunt finalizate în doar câteva minute. Asistența pentru clienți este disponibilă 24/7 și poate fi accesată prin chat-ul live, e-mail și telefon. Cu excepția parteneriatelor menționate anterior, 1xBet este si partenerul oficial al echipei naționale de fotbal a Nigeriei, a primei ligi nigeriene, Serie A braziliană și este sponsorul oficial al Cupei Națiunilor Africii.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.