lun. apr. 29th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Cum sa depuneti bani in Betwinner din Romania fara probeleme

Cum sa depuneti bani in Betwinner din Romania fara probeleme

Procesul unui cazinou online care pare atractiv pentru un jucator Romanian incepe cu oferirea de asistenta pentru diferite optiuni de plata care sunt convenabile si legale pentru utilizarea intr-un mediu de pariere. Exista mai multe optiuni pentru depunerea de fonduri in contul Betwinner. O mare importanta este asociata cu tara de origine a jucatorului. Pentru un jucator Romanian, unele dintre metodele de plata acceptate ar include carduri bancare, portofele, carduri preplatite, tichete electronice si criptomonede, printre altele. Daca jucatorul alege sa depuna fonduri folosind carti, sunt acceptate doar trei tipuri – MasterCard, Visa si Maestro.

Betwinner vine cu o oferta substantiala pentru jucatorii noi atunci cand se ronegistreaza pe platforma. Bonusul se ridica la 8.000 GBP dupa ce a egalat prima depunere la 100%. Nu exista bonusuri pentru depozitele ulterioare. Un jucator poate folosi un cod promotional Betwinner in momentul ronegistrarii pentru a fi eligibil pentru aceasta oferta. In plus, primul credit in cont trebuie sa fie de cel putin 75 ₹. Bonusul echivalent in alte valute este, de asemenea, furnizat daca punterul nu foloseste RON ca moneda implicita pe cont.

Bonusul primit vine cu o cerinta de pariere de 5X, care trebuie indeplinita numai prin pariuri pe acumulator. Pariurile pe acumulator trebuie sa posede cel putin trei selectii, fiecare avand cote de cel putin 1,40. Un jucator are 30 de zile pentru a utiliza acest bonus inainte ca acesta sa expire. In cazul in care pariurile sunt rambursate, acestea nu sunt luate in considerare pentru cerinta de pariere.

Devine din ce in ce mai frecvent ca casele de pariuri online sa sprijine pariurile pe mobil, iar Betwinner nu face exceptie. Platforma de pariuri mobile oferita de Betwinner are numeroase avantaje, precum actualizari in timp real pentru scoruri si pariuri, acces la istoricul pariurilor si disponibilitatea multor evenimente live.

Aplicatia Android nu este disponibila in Magazinul Play, ca si alte aplicatii care apartin genului de pariere. Cu toate acestea, fisierul de instalare pentru a rula pe telefoanele si tabletele Android poate fi descarcat de pe site-ul Betwinner. Un jucator va primi instructiuni pentru descarcarea si instalarea aplicatiei la deschiderea site-ului dintr-un browser mobil. Nu exista imagini asociate cu instructiunile, care sunt destul de simple. Un utilizator trebuie sa modifice setarile telefonului astfel incat sa fie posibila instalarea din afara Magazinului Play. Dupa efectuarea modificarii, fisierul APK poate fi instalat din aplicatie.

Obtinerea aplicatiei iOS este mult mai simpla, deoarece utilizatorii trebuie sa parcurga linkul de descarcare care ii va duce la App Store. De aici, procesul de obtinere a aplicatiei este la fel ca in cazul oricarei alte aplicatii.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.