sâm. apr. 27th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Efortuna

Efortuna

EFortuna este o casa de pariuri fondata in 2012 si este autorizata si reglementata in Malta de catre Malta Lotteries and Gaming Authority la 20 august 2012. Este un site partener intermediar al EuroClub Poker Limited. EuroClub Limited Poker este o companie incorporata in Malta.

Pentru clientii reali sau viitori, pentru moment singura moneda disponibila este EUR. Platforma este navigabila atat de pe PC cat si de pe mobil si este tradusa in limbile: bulgara, engleza, germana, italiana, rusa, spaniola, turca.

Nu sunt disponibile toate metodele de plata, dar este suficient pentru aproape clientii: Bank Wire, Transfer, MasterCard SecureCode, Postepay, Skrill 1-Tap, Visa Person to Person.

Echipa este mandra sa mentina cele mai inalte standarde de siguranta. Toate informatiile personale, continutul formularului de inregistrare si toate celelalte informatii confidentiale furnizate de client prin intermediul internetului sunt protejate de tehnologia de criptare de ultima generatie. Inregistrarea unui cont la EFortuna dureaza doar cateva minute.

Vi se solicita doar numele, data nasterii, numarul de telefon, resedinta, adresa postala si o adresa de e-mail valida. Confirmarea contului dvs. EFortuna va fi trimisa la adresa de e-mail introdusa. Pentru a va proteja contul, nu trebuie sa dezvaluiti numele de utilizator sau parola altor persoane.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.