mie. sept. 23rd, 2020

Pariurile

case pariuri știri

Mrázek, Pastrňák și Krejčí au reușit să câștige Boston în duelul portarilor cehi

Mrázek, Pastrňák și Krejčí au reușit să câștige Boston în duelul portarilor cehi

Până în prezent, doar patru portari cehi au sărit în sezonul de hochei NHL din acest an: în prezent, David Rittich de la Calgary – început 23, debutantul Paul French din Colorado – 2 începe, Petr Mrázek din Carolina – 17 începe și Michal Neuvirth din Philadelphia – 7 începe.

Ultimii doi, care au fost, de asemenea, coechipieri pentru moment la sfârșitul sezonului trecut, s-au opus unul împotriva celuilalt în programul NHL de joi. Duelul de portar ceh a fost mai bun pentru vizita lui Mrázek, care în jubileul său de 200 de ani de carieră a organizat Carolina 34 de intervenții împotriva a 37 de lovituri Filadelfia . Neuvirth a colectat de cinci ori din 28 de fotografii.Cel mai bun împotriva sa a fost atacantul finlandez Teuvo Teravainen, care a fost desemnat prima stea cu un echilibru (2 + 1).

Uraganii au dezvoltat treptat un blockbuster cu patru goluri. Fluturașii au șters zero lui Mrázek în a treia perioadă, când datorită două asistențe Jakub Voráček (18:57, 0 + 2, -1, 1 șut) a corectat starea până la cea mai apropiată diferență. Cu toate acestea, nu au ajuns la egalizare, iar Teravainen a menționat ultimul cuvânt în minutul 56.

Într-un al doilea meci la rând, Calgary , liderul mesei Conferinței de Vest, a trebuit să iasă din serviciul rănitului David Rittich. Portarul ceh l-a chemat pe Jon Gillies de la fermă din cauza unor probleme nespecificate în corpul inferior timp de câteva zile la prima echipă.După o victorie 5-3 la Detroit miercuri și joi pe Boston pe gheață, un Mike Smith experimentat a avut prioritate. Cu toate acestea, el nu a adăugat o altă victorie când Bruins acasă a marcat după scorul de 6: 4. David Krejčí (16:38, 0 +2, +/-: 0, 1 șut). Acesta din urmă, care a cunoscut un eveniment vesel în dimineața anterioară meciului – soția sa Naomi Starr i-a oferit un fiu, a pregătit două hituri, printre care și diferența pentru Jake DeBrush, iar cea mai productivă cehă din a treia treime a sezonului și-a folosit jocul de putere. Portarul Jaroslav Halák a ajutat și el cu acțiunea sa. Al doilea punct pentru trecerea în contul lui Pastrňák a fost adăugat la 59.Un minut într-o cușcă goală de Brad Marchand, care a făcut-o de două ori în meci.

În afară de două puncte, Pastrňák nu a ezitat în meci. În minutul 8 al jocului de putere, Boston nu a reușit să dea lovitura din golul după încercările lui Mark Jankowski și a permis să-l învingă ușor pe Michael Frolík (11:04, 1 + 0, +2, 5 lovituri). El a deschis lista de goluri a duelului și a marcat în al doilea început la rând. În general, Frolík s-a îmbunătățit la nouă goluri consecutive.

După lungi optsprezece meciuri fără marcaj, Vladimír Sobotka (20:27, 0 + 1, +1, 2 șuturi) a reușit în cele din urmă, care a asistat cândva la câștigarea < b> Buffalo 4: 3 de mai sus Florida . Steaua principală a meciului a fost tunul cu două goluri Sabers Jeff Skinner, care a aranjat și acțiunea diferențială din minutul 57, și cu 28.Interventii este al doilea cel mai bun tragator din liga dupa liderul cu 30 de goluri Alex Ovechkin din Washington . Dar nu a dus la o victorie când echipa gazdă St. Sfântul Ludovic . În cazul lui Ovečkin și al doilea șut al lui Capitale de Brett Connolly, a apărut fundașul Michal Kempný (19:17, 0 + 2, +2, 2 șuturi). Atacatorii Jakub Vrána (14:22, +/-: 0, 1 împușcat) și după o pauză mai lungă între înlocuitori s-au întors Dmitry Yashkin (11:01, +/-: 0, 3 lovituri) au rămas fără un punct.

< p> O seară mai reușită decât cel mai bun trăgător din liga Ovechkin a jucat un alt atacant rus, pentru a schimba șeful de productivitate Nikita Kucerov din Tampa .Chiar și-a consolidat poziția cu patru scoruri (1 + 3) și s-a bucurat de o victorie înaltă 6: 2 pe gheața Los Angeles . Kučerov a domnit recent cu 69 de puncte (20 + 49) înaintea celui de-al doilea Mikko Rantanen din Colorado, cu 62 de puncte (17 + 45). Fulgerul, urmat de Ondřej Palát (13:20, +/-: 0, 1 șut), este liderul tabelei ligii cu 66 de puncte cu distanță lungă. Prin comparație, a doua echipă din East Toronto are 54 de puncte, precum și liderul Conferinței de Vest din Calgary. , nici nu se putea imagina mai bine. Deja după șapte secunde de joc, i-a trimis să conducă Minnesota Mitch Marner. Același jucător în al 6-lea.minut după o altă pasă a lui John Tavares ridicată la 2: 0. Însă Charlie Coyle și Mikko Koivu l-au învins pe Michael Hutchinson, ale cărui Maple Leafs au ieșit recent din Florida după ce l-au rănit pe numărul unu Frederik Andersen în minutele 10 și 26, i-au pus pe oaspeți înapoi în joc. În minutul 29, Arena Scotiabank era plină de copii veseli, când atacantul suedez William Nylander a avut primul hit de la semnarea contractului lucrativ. la 3: 3 și acțiunea decisivă a oferit 45 de minute.Steaua de acasă, Auston Matthews, a ezitat în căldură, iar Zach Parise i-a trimis pe invitați la un blockbuster critic.

Copyright © Toate drepturile rezervate. | Newsphere by AF themes.