mie. sept. 23rd, 2020

Pariurile

case pariuri știri

Asistentul lui Onofrej, Manzia ineficientă și purtătorii de cuvânt au sfârșit la Olomouc

Asistentul lui Onofrej, Manzia ineficientă și purtătorii de cuvânt au sfârșit la Olomouc

Antrenorul asistent Ladislav Onofrej, care a dat mărturie, nici măcar nu a fost văzut. El a refuzat să fie reasignat la juniori, unde s-a încheiat Josef Mucha, care s-a îndreptat să lucreze ca asistent la Radim Kučera în liga a doua Jihlava. „Nu voi răspunde la asta, este o decizie internă a clubului. Laco i s-a oferit un loc de muncă în echipa de juniori, nu a existat niciun acord și nu aș dori să comentez acest lucru ”, a spus antrenorul Václav Jílek în scurt timp pentru a-și părăsi asociatul de multă vreme. În calitate de asistent îl are în continuare pe aclamatul Jiří Saňák. „Continuăm perechea.”

După doi ani, Bidje Manzia, cu aripa congoleză, al cărei Sigma s-a vândut ușor către Opava, nici nu a putut fi văzut. De când venea de la Dukla nu a marcat, nu a stat în linie și a ars. „Bidje a venit în condiții foarte bune.Îmi amintesc bine ce ne-a făcut când am jucat pe Dukla, l-am văzut în lumina spectacolului pe care l-a arătat împotriva noastră și, în anumite momente, l-a umplut aici. Dar când iei un jucător, nu cunoști în detaliu comportamentul său în situații cheie “, a spus Jílek.

“Nu a îndeplinit așteptările la etapele finale și pre-finale, dar a avut o mulțime de momente bune când a avut o șansă. Dar dacă am putea amenința golul, nu a fost eficient în faza finală, am considerat că trebuie să facem o schimbare și să oferim o șansă jucătorilor tineri. ”

Matoušek, pe care l-a tras în pregătire.Pe de altă parte, el a eliberat un apărător reprezentativ de tineret Surzyna, puțin folosit, pentru Vítkovice din liga a doua. Și pentru repetiția din Prostějov Baďur.

Dar, în principal, Jílek se așteaptă în fiecare zi sosirea unui autostop străin cu experiență. El ar putea semna contractul săptămâna viitoare. „Negocierile sunt intense. Cred cu tărie că opritorul va fi aici. Sigma nu a făcut un pariu în mijlocul apărării unei alte descendențe în afară de doveditul Jemelka. Štěrba sau Kotouč nu au prins șansa și Poloma continuă să lovească și rana. Așa că acum a pariat pe experiență, pentru că iarna în prima ligă până la a paisprezecea, ceea ce la sfârșitul sezonului ar însemna un baraj înșelător cu liga a doua.Ei vor să evite acest lucru în Haná și să lupte pentru Cupa Cehă.

„Dorința este, fără probleme, logic: să lăsăm treptele pe care suntem. Iar obiectivul rămâne cupa ”, Jílek dădu din cap. „Experiența este o cerință esențială. Știm că atunci când Uroš Radakovič, care dovedise deja experiența, a venit la Venca Jemelka, el recunoaște că s-a simțit mai puternic în cuplu, că a avut o anumită conducere. Ne-ar plăcea să avem un regim similar, astfel încât jucătorul să fie adaptat în principal în condițiile Europei Centrale, că jucătorul a fost cel care a jucat și nu că va veni aici după o pauză de jumătate de an și trebuie să-l repornim aici, ci pentru a dovedi calitatea și îl poate urma.El trebuie să ne ajute imediat. ”

După ce Sigma a terminat autostopul, ea se va concentra asupra postării din mijlocul copiei de rezervă și a vârfului. Dar asta ar fi mai mult un bonus.

Copyright © Toate drepturile rezervate. | Newsphere by AF themes.