mie. sept. 23rd, 2020

Pariurile

case pariuri știri

Slavia a pierdut, dar hibernează pe frunte. Pilsen și Sparta au egalat

Slavia a pierdut, dar hibernează pe frunte. Pilsen și Sparta au egalat

Slavia de pe stadionul lui Andr îi lipsea un bolnav Tomas Soucek, care a fost cruțat de club împotriva duelului de miercuri din Liga Campionilor contra Inter Milan. Absența lui Shrovetide în a doua repriză a fost cu siguranță nedorită.

Acasă Šimon Falta a trimis un șut la portarul Ondřej Kolář, iar mijlocașul vizitat a decis pentru un fault tactic chiar în afara zonei de pedeapsă. Judecătorul Pavel Rejžek nu a întârziat prea mult, a scos un cartonaș roșu și l-a trimis la cabine. Au fost prea multe contacte, prea multe lupte, a fost un astfel de război. În mod paradoxal, excluderea după infracțiuni inutile ne-a ajutat.Am fost mai buni în a doua repriză, am avut șansa de a marca, iar Sigma a putut lua o decizie în timpul stabilit ”, a declarat antrenorul slav Jindřich Trpišovský.

Au apărut șanse de ambele părți. Portarul Olomouc, Aleš Mandous, care a izbucnit împotriva tentativei de lungă durată a lui Petr Ševčík sau a două lovituri periculoase ale lui Mick Van Buren, a fost excelent. După ce capul lui Michal Frydrych l-a salvat tija superioară. Ea a adunat doar de trei ori în șaptesprezece partide de ligă. El are un avans de 11 puncte peste Pilsen. Ar fi putut fi mai mic, dar Viktoria a ezitat duminică. Din nou.La urma urmei, a câștigat doar de șase ori din ultimele șase tururi…

Nu a prins în Karviná. Și, surprinzător, au condus.

Ondřej Lingr s-a bucurat după șaisprezece minute și a început o cucerire a lui Pilsen cu aspect neajutorat. Abia după schimbarea părților, oaspeții au creat presiune reală și datorită lui Michael Krmenčík au reușit să egaleze.Dar asta a fost totul.

Slavii, cu trei runde înainte de sfârșitul sezonului de toamnă, au certitudinea matematică că vor intra primăvara din primul loc.

„Hai să o înțelegem astăzi ofensiva, nu a fost că merităm să câștigăm ”, a recunoscut antrenorul Pavel Vrba. „În ciuda poziției lui Karviná, este posibil să nu ne fi dat seama că avem calitate unul împotriva celuilalt. Astăzi, toți rivalii din ligă sunt bine organizați. ”

Steaua din Liberec a fost împotriva mijlocașului Tomáš Malinský. În prima repriză a asistat cu trei goluri, care i-au ajutat echipa să conducă foarte confortabil. Slovan nu s-a relaxat și a adăugat încă două goluri după pauză.În plus, moravienii au jucat la zece după expulzarea lui Pablo Podio. Al treilea Mladá Boleslav a ajuns în Silezia, ceea ce nu este un simplu rival, dar Boemia Centrală a confirmat că nu se descurcă bine în meciurile din afara propriului stadion și suferă de împușcături. să câștige din turul doi, când l-a învins pe Příbram. Apoi au venit paisprezece pierderi și acum se bucură de profitul în trei puncte.

Chiar mai rău decât poporul boleslav din afara Pribram.Nici a opta încercare nu a marcat, de această dată la finalul meciului împotriva boemilor a scos o remiză cu o lovitură de cap precisă, Daniel Krch. Duelul sălbatic de la Letná s-a încheiat cu o remiză de 3: 3.

„Există o problemă fundamentală în ceea ce privește punctele, avem puține puncte.Ne-am imaginat că vom începe victoria finală a părții finale ”, a explicat antrenorul spartan Vaclav Jilek după pierdere. , atunci aparent a trecut cu vederea golul înainte de golul de egalizare al lui Jakub Řezníček.

Copyright © Toate drepturile rezervate. | Newsphere by AF themes.