mar. apr. 30th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Fotbaliștii de la Zlín au început fără întăriri, Slovácko zboară în Turcia

Fotbaliștii de la Zlín au început fără întăriri, Slovácko zboară în Turcia

În cinci săptămâni, fotbaliștii de la Zlín și Slovácko se vor ciocni în faza de primăvară de deschidere a celei mai înalte competiții.MF TODAY rezumă ce vor face în pregătirile de iarnă scurtate.

Beauguel este Având în vedere că cel mai bun trăgător de toamnă Beauguela i-a ademenit pe Pilsen, aceștia s-au concentrat pe consolidarea liniei de rezervă din Zlín în timpul pauzei de iarnă „Avem patru atacatori, trebuie să creștem concurența în rezervă”, a explicat el. Managerul Fastav, Zdeněk Grygera

„Depinde de alții să înlocuiască obiectivele lui Beauguel”, a adăugat antrenorul lui Zlín, Michal Bílek, care, cu toate acestea, nu abandonează sosirea unui terminator capabil în avans. “Vom vedea.”Totuși, după sărbători, negocierile încep să aibă efect deplin. “Mă aștept să introducă cineva pe săptămâna viitoare”, a spus Gryger, căutând o copie de rezervă all-inclusive. >

Gryger păstrează legătura cu Stoper Jugas, care nu a jucat niciun minut în Slavia toamna și din cauza accidentărilor. Dacă elevul Zlín nu câștigă un loc mai puternic în linie, găzduirea sa la Fastava este în joc.

Zlín va juca cinci jocuri în pregătire, trei dintre ele într-un cantonament din Turcia, unde va întâlni Danemarca. Sonderjyske și Kazanul rus.Și dacă nu va găsi un adversar mai atrăgător, se va confrunta cu Novgorodul Rusiei.

„Primele trei săptămâni vor fi suficiente acasă. O pauză nu a fost lungă, așa că a rămas ceva la jucători “, a spus Bílek, care vrea să termine jocul pe poziția 3–5–2 iarna.

La primul antrenament de joi, fotbaliștii slovaci au fost nevoiți să apeleze la o suprafață artificială din Orașul Vechi, binevenită de temperaturile din jurul înghețului și de o ușoară ninsori.De acum, însă, a unsprezecea echipă a ligii se va bucura de iarbă naturală și de cincisprezece grade pe Riviera Turcă. 19 ianuarie duel pregătitor la Kromeriz.În Turcia, echipele din nordul și estul Europei, precum și Alkmaar olandez și câștigătorul cupei ligii japoneze Shonan Bellmare, sunt așteptate să concureze.

cu acest concept de satisfacție ”, spune antrenorul Martin Svědík, care laudă pregătirile planificate de predecesorii săi. oaspete din Slavia și s-a îndreptat spre Teplice. „Nu am fost surprinsă de decizia lui, Honza mi-a spus imediat că este interesat.Și nu țin niciodată pe nimeni cu forța ”, a remarcat Svědík.Deci, Slovácko caută acum doi invadatori?

„Este totul în negociere, avem unele nume acolo și avem Hare și Kubala aici, sunt atacatori deștepți”, a spus vag antrenorul.

Pregătirea a fost începută de Slovácko fără întăriri și fără o pereche de tineri – opritorul Pavel Tkáč urmează să găzduiască în liga a treia Kroměříž, mijlocașul Michal Kohút se va întoarce la echipa de tineret, de unde aparține.

„Vrem să jucăm jucătorii. “Vrem să întărim atacul, să întărim apărarea și poate chiar cineva până la marginea terenului.”Vrem să încercăm și un jucător străin în Turcia “, a adăugat Velič Šumulikoski, managerul echipei, care și-a confirmat interesul continuu pentru mijlocașul Lukáš Zoubele, care a fost condus recent de Svědík la Jihlava.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.