mar. iul. 14th, 2020

Pariurile

case pariuri știri

Cine ar putea cumpăra Sky: Tesla, chineză, Amazon sau American ESPN?

Cine ar putea cumpăra Sky: Tesla, chineză, Amazon sau American ESPN?

Gigantul media Sky a anunțat în decembrie că va pleca cu bicicleta după 2019. „Parteneriatul nostru cu echipa a atins maximul posibil în 10 ani”, spune o companie care se presupune că acum este angajată pentru noul proiect de cricket din Marea Britanie. „Trebuie să fim limpezi până vara, începutul turului”, spune el. Dacă nu reușește să obțină un înlocuitor adecvat, va exista o vânzare masivă de stele.Zece piloti de echipă primesc un salariu anual de peste un milion de euro.

Brailsford le-a asigurat că Sky a garantat salariul tuturor până la sfârșitul anului 2019. un nou grajd va plăti suma pentru 2020.

„Dar aceasta este ultima soluție”, spune Brailsford. „Cred că vom asigura un nou sponsor. În trecut am devenit experți în rezolvarea provocărilor neașteptate chiar și în curse.În special, nu trebuie să fim supuși frustrării. ”

Deci, cine ar putea prelua grajdul?

Au existat multe speculații în domeniul mass-media.

1. Tesla

După demisia lui Elon Musek din funcția de șef al automobilistului, James Murdoch a fost cel mai mare candidat pentru această funcție. Fiul magnatului Rupert Murdoch este un pasionat de ciclism, iar în trecut a fost cel care a susținut investițiile mari în ciclism ale Sky. Dar mai târziu, mai puțin cunoscutul Robyn Denholm, care a lucrat pentru conglomeratul suedez-elvețian ABB înainte de a intra în companie, a primit prioritate.

Murdoch va fi „doar” membru al Consiliului de Administrație.Poate să fie suficient de convingător despre ciclism aici?

 2. chinez

Tim Kay, încredințat cu sprijinul Uniunii Cicliste Chineze, a înființat un nou grajd chinez de elită care se va alătura turneului mondial începând cu 2020. Kay încearcă acum să creeze un conglomerat de companii care să asigure finanțarea necesară.

3. Amazon

Această variantă este legată de proiectul lui Kay.Magazinul online Amazon a refuzat anterior o ofertă de a intra în ciclism. “Nu aveau nevoie de asta pentru promovarea lor”, a spus Kay. „Dar, în ciuda tuturor eforturilor lor, nu au pătruns niciodată pe piața chineză. Și noua mea platformă stabilă chineză le-ar oferi o mare șansă de a fi vizibili în China, dacă ar deveni sponsorul principal al echipei. ”

4. Miliardar bogat

Echipa Sky ar putea de asemenea să cumpere unii dintre miliardarii influenți ca o „jucărie” personală, întrucât Oleg Tiňkov achiziționase anterior SaxoBank sau Andy Rhys deținea o echipă BMC . “Vrem să fim și noi în această direcție”, spune Brailsford.

Situația nerezolvată în jurul condițiilor Brexit va face dificilă preluarea grajdului britanic.Prin urmare, există o perioadă de mare incertitudine pentru cei 29 de călăreți și 70 de membri ai echipei de implementare, ceea ce se poate traduce semnificativ în consistența grajdului. s-a gândit de mult că va veni să apere titlul la Giro, dar și datorită vârstei sale, a decis să-și concentreze toate eforturile pe Tur de această dată.

pe ideea că va fi mai bine să lansăm anul acesta ”, a spus britanicul, în vârstă de 33 de ani. „Vârsta a fost cu siguranță un factor. Mă regăsesc într-un moment din cariera mea când mă gândesc ce moștenire vreau să las în urmă.Și dacă pot câștiga Turul de cinci ori, ceea ce au făcut până acum doar alți patru bicicliști, va fi de necrezut.

“Ca avocat, am un număr de start 1 garantat în spatele turului. Neacceptând că această onoare ar fi o prostie”, a spus el. treptat, a câștigat.

„A fost o lună foarte agitată pentru mine după Tur, când nu am fost într-un singur loc de mai bine de cinci zile. Dar mi-a plăcut ”, a povestit el. „Puteți trăi așa doar o singură dată în viață.Sunt sigur că fizica se va întoarce la mine, chiar dacă rezultatele sezonului început probabil nu vor fi mult. Personalitatea Anului BBC.

Doar nouă călăreți din trecut și-au apărat cu succes prima victorie a turneului în anul următor, ultima dată când Miguel Indurain, în 1992. Thomas crede că poate să o facă.

“Fiecare Grand Tour este diferit”, a spus el. „Cine știe, poate Roglich sau Dumoulin se vor îmbunătăți mai bine decât am făcut-o anul trecut. De asemenea, Chris va fi diferit de această dată când va merge doar un Grand Tour. Știu că pot ajunge la același nivel de performanță ca și anul trecut.Vom ști ce se întâmplă pentru turneu. ”

El spune despre relația sa cu Froom:„ Am fost prieteni buni înainte de ultimul tur și suntem încă. ”

În recentul nostru cu toate acestea, el a raportat că, în ciuda anunțurilor echipei că vor fi lideri egali în Turul 2018, șefii Sky au crescut în echipa de deschidere a lui Froom.

senzație.Echipa nu a avut obiecții cu privire la cartea mea ”, a spus Thomas. nemilos din prima zi a cursei.

Totuși, cei aproape întotdeauna devotații lor vor dori să fie vizibili.

Copyright © Toate drepturile rezervate. | Newsphere by AF themes.