mie. feb. 28th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Jucătorii de hochei Brno încep o serie de cinci meciuri pe stadionul lor

Jucătorii de hochei Brno încep o serie de cinci meciuri pe stadionul lor

Rosterul Extraleague s-a pregătit pentru apărătorii titlului cinci dueluri de acasă consecutive, care începe astăzi la 18:00 împotriva lui Třinec.

“Cel mai pozitiv este că nu trebuie să mergem nicăieri și să dormim în hoteluri”, așteaptă fundașul Jan Štencel. „Majoritatea băieților au familii aici, așa că probabil vor petrece mai mult timp cu copiii lor. Sunt mai mult sau mai puțin cu partenerul meu și încercăm să venim cu niște programe și călătorii, așa că nu întotdeauna mă îndrept spre frig. Cunosc câteva drumuri principale din Brno, dar unele culoare îmi sunt încă ascunse. ”Cometa o poate folosi ca o catapultă pentru a sări din cea de-a cincea treaptă mai mare. “Este frumos că nu trebuie să stăm într-un autobuz și să mergem în regiunea lumii, dar, de asemenea, nu este ușor cinci meciuri la rând pentru a confirma rolul echipei de acasă, care ar trebui să câștige puncte”, subliniază antrenorul Brno, Kamil Pokorny. „Dar cu sprijinul spectatorilor fantastici avem multă energie, datorită lor adversarul devine puțin sub presiune. Ea este acasă și este întotdeauna mai bună. ”

Cometa a dovedit, în special în ultimele două play-off-uri, că nu are probleme să arunce stadioane străine. Dar este în continuare adevărat că statistic are mai mult succes. „Echipele care sunt mai defensive joacă și mai defensiv la sosire, astfel încât cucerirea porții poate fi mai dificilă.Dar, pe de altă parte, știm că avem un suport uriaș al fanilor acasă și ne putem strânge adversarii. Acesta este un mare avantaj pentru noi și niciunul dintre rivalii noștri nu dorește să vină aici ”, crede Štencel. În plus, la sfârșitul lunii decembrie a strâns pinteni la superbul Spengler Cup din Elveția. „Hocheiul era mult mai rapid acolo decât se putea obișnui. Dacă o aduc aici, va fi mai greu pentru noi ”, suspectează Štencel. „Dar cred că suntem bine pregătiți. În timpul Crăciunului ne-am antrenat și, probabil, am colectat o formă.Va fi o luptă grozavă, vom face față corectă. ”

De curând, oamenii din Brno au trecut printr-o perioadă în care câștigurile și pierderile sunt schimbate în mod regulat. „Ne putem îmbunătăți întotdeauna. Dar, pentru a rezuma, vrem să ne jucăm hocheiul constant timp de șaizeci de minute. Între timp, avem întreruperi aici ”, spune Pokorný. “Acum ne concentrăm un pic mai mult pe zona de apărare pentru că am obținut destul de multe goluri”, adaugă Štencel.

După ce a plecat în Canada pentru a-și vedea copiii, atacantul stelei Tomáš Plekanec se întoarce astăzi la Komet. cu Martin Erat și Jan Hruška. „Așa am decis.Avem un motiv pentru asta și credem că va funcționa “, a subliniat Pokorný.

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.