mie. feb. 28th, 2024

Pariurile

case pariuri știri

Vary? Trebuie să mergi sută la sută împotriva tuturor, sună din Hradec

Vary? Trebuie să mergi sută la sută împotriva tuturor, sună din Hradec

Trebuie să fi fost o diferență uriașă pentru jucătorii care au experimentat cel puțin unul din ultimele două sezoane la Hradec Králové. În timp ce sfârșitul anului a fost una dintre cele mai dificile părți ale sezonului pentru ca echipa Mountfield să participe atât la Cupa Spengler, cât și la Extraleaga din acest an, a fost mult mai puțin agitată în acest an.Din cauza excesului, Mountfield nu a fost afectat de runda pre-revelion. “Nu am jucat meciuri, dar ne-am antrenat din nou, am petrecut anul pe gheață și în sală”, a spus Richard Nedomlel, fundașul Mountfield, înainte de premiera meciului din 2019.

în primul rând, mediul intern, care aproape în mod regulat distruge un adversar după altul, în al doilea rând, faptul că vineri nu se află printre vârfuri, ci mai degrabă opusul. În plus, Vary nu se poate lăuda cu un rezultat orbitor de la sfârșitul anului trecut.Înainte de Crăciun, au pierdut cu 2: 3 față de Mlada Boleslav, în zilele festive au învins Zlín după raiduri separate 4: 3 și în ultimul timp i-au învins cu 3: 2 Litvinov. Pe locul 12 au o distanță solidă de 12 puncte față de cazarmă, dar au pierdut deja cinci puncte față de 11 Zlín și șase puncte de 10a Sparta.

împotriva cui jucăm. Trebuie să mergi cu o sută la sută împotriva tuturor ”, a declarat Hradec, care a fost Nedomlel înaintea meciului de astăzi, pentru care va fi al doilea meci al sezonului împotriva acestui adversar astăzi. A început în câștigătorul de acasă și la Karlovy Vary, unde Mountfield a căzut în urma atacurilor independente, nu s-a încadrat în aliniat.

„Îmi amintesc bine echipa de acasă.Chiar dacă am câștigat, Vary s-a dovedit a fi o echipă rapidă și ofensivă în care să luptăm ”, a amintit fundașul Hradec. Ieri, portarul Maxwell, fundașul Rosandič și atacanții Lessio, Berger și Pilař au continuat să fie cei mai mari învinși. În ultimul meci al lui Hradec anul trecut a fost singurul golgheter, iar Mountfield a marcat trei puncte datorită șutului său. Foto: Josef Vostarek, CTK

Copyright © Toate drepturile rezervate | Site-ul este interzis minorilor | Decizie ONJN nr.1679/29.09.2016 | Jocurile de noroc pot crea dependență. Joacă responsabil. | Newsphere by AF themes.