lun. aug. 3rd, 2020

Pariurile

case pariuri știri

El a arătat un mare potențial în Canada, lăudându-l pe portarul Dostál din Brno

El a arătat un mare potențial în Canada, lăudându-l pe portarul Dostál din Brno

Portarul vechi de doar optsprezece ani a fost de departe cel mai ușor punct al echipei cehe, nu numai în timpul performanței sale finale, ci pe tot parcursul turneului. În timp ce colegii săi erau îngrijorați în atac, Dostal a prins imposibilul în unele locuri. „A fost suficient să urmăresc meciul cu America. Dar chiar și în ceilalți a făcut o performanță grozavă ”, se laudă antrenorul lui Brno, Kamil Pokorný. „Dosty a fost grozav. El și-a arătat calitățile, pe care le-a dovedit de multă vreme ”, a adăugat Jan Štencel, fundașul albastru și alb. “Pacat ca echipa nu a continuat si nu a putut sa arate chiar mai mult.” Chiar si asa, Dostál a reusit sa se intereseze.Cu o rată de succes de 95,7%, acum ocupă locul trei în clasamentul turneului.

„Îl doresc așa, pentru că este un copil modest, care muncește mult”, spune Štencel. „Nu știi prea multe despre el în cabină, este probabil cel mai liniștit tip pe care îl cunosc. Este teribil de modest, amabil și nu atrage atenția asupra lui. Dar apoi vine la gheață și vezi cum se concentrează pe fiecare detaliu, cum îi place să prindă și vrea să se îmbunătățească. Îl face să-și dorească să plece undeva și are un viitor deosebit în fața lui. ”

Distanța prinde pentru Dostal în Anaheim, care a ales-o în proiectul de vară al NHL. Și cel mai apropiat? În acest sezon a pescuit aproape exclusiv în prima ligă Třebíč, în timp ce în tricoul Kometa s-a încălzit doar în două dueluri din Liga Campionilor.Va exista și o șansă în extracala?

“Nu vreau să o spun în avans, dar în orice caz, a arătat că are talent, potențial și un viitor în fața lui”, a spus antrenorul Pokorný. „Bineînțeles că ne-am distrat că performanțele lui au fost excelente. Însă acum avem două goalies, iar Karel Vejmelka prinde minunat. Credem că se va baza pe el ”, a adăugat Pokorný. Marek Čiliak, care a păzit obiectivul Brno în timpul ambelor campionate, încă așteaptă ca dosarul său să fie soluționat la Slovan, Bratislava. „Problema viitorului său imediat este în discuție.Există trei variante pe masă și toate au aceeași putere în acest moment “, a declarat Martin Stloukal, agentul lui Čiliak, cu privire la MF DNES.

Ce este? “Rămâne până la sfârșitul sezonului la Slovan, lăsând Slovan doar până la sfârșitul sezonului și revenind înapoi datorită prelungirii contractului existent, lăsând Slovan la una dintre ligile europene pentru o lungă perioadă de timp”, a spus Stloukal.

Copyright © Toate drepturile rezervate. | Newsphere by AF themes.